Tarieven

De prijs bij 1 á 2 kat(ten) is € 9,50 voor één bezoekje per dag. Mocht u willen dat we twee keer per dag uw kat(ten) bezoeken dan zullen de kosten €15,00 bij 1 á 2 kat(ten) zijn. Elke volgende kat of ander klein huisdier zal extra € 2,00 per bezoek bedragen.

De prijzen zijn inclusief 21% btw.


Mocht uw kat onverwacht ziek worden wordt er direct contact met u op genomen. De kosten voor het bezoeken van de dierenarts zal zijn € 12,00 per bezoek maar de behandelingskosten die daar gemaakt worden zijn volledig voor uw rekening.


Ik ben gevestigd in Roden. Buiten een straal van 5 km zal er een kilometervergoeding van € 0,20 per km worden berekend.

 

Buiten een straal van 10 km is het niet mogelijk om uw katten 2 maal per dag te verzorgen. Mijn werkgebied is maximaal 15 km buiten de gemeente Roden.


Voorafgaand aan de oppasperiode worden de gemaakte afspraken tussen u en kattenoppas JoBo in een overeenkomst vastgelegd en door beiden ondertekend. Het bedrag moet minimaal 7 dagen voor de oppasperiode bijgeschreven zijn op onze rekening. Zo niet, dan zullen wij contact met u opnemen en mocht er binnen een dag nog niet betaald zijn hebben wij het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden.​